Focus Consulting

Hem Email

Focus Communications

Focus Communications AB är ett dotterbolag till Focus Consulting med internkommunikation som fokusområde. Företaget erbjuder smarta kommunikationslösningar för organisatoriska ledare som vill kommunicera framgångsrikt. Fokus riktas på tre områden där kreativ kommunikation gör underverk:

FocusNews ger ledare och chefer smarta verktyg för interna nyheter där medarbetare, vision och mål är i fokus. Effekten blir att verksamhetens öron öppnas. Medarbetarna förstår och får samtidigt synas och höras. Det skapar delaktighet och stolthet. FocusNews består av tre delar: FocusNewsAPP, FocusNewsTV och FocusNewsLETTER.

FocusGoals säkerställer att företagets mål och vision blir begripliga ur ett medarbetarperspektiv. Vision och mål uppnås i den gemensamma kraften av att alla strävar åt samma håll.

FocusProject handlar om att kommunicera en förändring på uppdrag av ett projekt. Att förankra, sprida budskap och instruktioner. Att säkerställa att projektets mål uppnås utan att ett informationskaos uppstår.

Vill du se och läsa mer? Ladda ner en PDF om Focus Communications erbjudande.

foccon

Du är varmt välkommen att kontakta Titti Nordieng, kommunikationsstrateg och VD på Focus Communications.

mobil: 0736-844500
epost: titti@focusconsulting.se
adress: Berzeliigatan 21, 412 53 Göteborg
webb: www.focusconsulting.se